.

zondag 24 juni 2018

SiTU KLADBLOK 2



Bedankt voor het motto op EC, stuff tot nadenken.

Veranderingen: insteek klimaat

Voorstel: advocaat van de duivel spelen (Situdent)

Mijn rol: bij de verandering van de wereld spelen levels een rol. Het door de VN geschetste beleid maakt onderdeel uit van een groter complot om de positie van de mens te ondermijnen, de overbevolking te lijf te gaan en de mens bang te maken; waardoor een NWO en feodale standenmaatschappij ontstaat gecontroleerd en gestuurd van hoger hand. Tool: E = niet Mc2.

Voorgeschiedenis bekend: Klimaat van de Angst 1 tot 6 (archief)

Reminder: science is a tool. dM

motto: de wereld verandert, de mens ook. Quid bono, wie profiteert?

Geaccepteerd beleid: de mens versnelt door de uitstoot van broeikasgassen de opwarming van de aarde. Gevolgen zijn dramatisch voor het vigerende klimaatpatroon. Stijging van de zeespiegel door het smelten van poolijs en gletsjers. Hockey-stick model, die een versnelde temperatuurstijging (globaal) aangeeft in de 21e eeuw. De verandering van de Warme Golfstroom en de komst van een kouder klimaat wordt ook door het KNMI (die overigens tientallen jaren een halve graad mis zat bij de temperatuurmetingen) als een mogelijkheid gezien. Red Alert.

Alternatieve visies:

1. De temperatuurstijging wordt gevolgd door toename van CO2 en niet omgekeerd.

2. De hockeystick toont een evenwichtig patroon tot de vorige eeuw waarin de stijging begint. Hiermee verdwijnen gedocumenteerde periodes uit onze geschiedenis uit beeld (warmte periode vroege Middeleeuwen, kleine ijstijd in West-Europa.)

3. Er zijn waarheden, halve waarheden, leugens en statistische modellen. dM

4. Ook al zijn wij dan miljarden jaren oud, deze planeet is dat zeker niet. Voorspellingen gedaan op basis van het verleden, zijn geen enkele garantie voor de toekomst. De wet van cumulatief verdriet. dM

5. If I was bound in a nutshell, I could call myself King of infinite space (Shakespeare, maar die heeft de spreuk van mij gejat. dM)

6. De zeespiegel stijgt en de bevolking van de Maladiven, Tuvalu en Samoa worden de eerste milieu-vluchtingen. Onder zoek ter plekke. Niets aan de hand, wel tsunami's; het IPCC verbond ook de toename van natuurrampen aan de opwarming. Dit hebben ze in moeten slikken. Opmerkelijk detail: op een verjaardag maakte ik deze opmerking en dit werd ondersteund door een kenner ter plaatse (Sierk, waarmee ik de rondleiding in de Michaƫlkerk organiseer). Minder vaak hoge waterstanden. Mogelijke oorzaak zeespiegeldaling: verdamping levert meer water/wolken op. Deze wolken worden stabieler door de metalen en zeepverbindigen die we uitstoten en nemen in aantal toe. Basis weerextremen.

7. Nederland ligt m.b.t. het toekomstige klimaatplaatje extreem gunstig. Een terugtrekkende zee en een overdaad aan zoet water. Het pad naar Atlantis zal droogvallen.

Zeven is een belangrijk getal in SiTU, dus ik laat het hierbij. Kick my ass, Jian
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten