.

zaterdag 22 augustus 2015

VERENIGD LINKS/FORIENE LOFTS. STEUNT jEANNETTE

foto van Jeannette Poorter.
DEZE BRIEF ROLT OP 1 SEPT. VAN ALLE PRINTERS IN DE 2de KAMER!!
VOLKSVERTEGENWOORDIGERS !
U kreeg door middel van stemming, het vertrouwen van het Nederlandse volk, om haar belangen zo goed mogelijk te behartigen!!
Echter tot nu toe heeft U hetzelfde Nederlandse Volk, meer dan zwaar teleurgesteld.
*
Zo liet U het Nederlandse volk jarenlang in de waan, dat de Zorg te duur was geworden. En dat terwijl U allen wist dat er 70 miljard AWBZ gelden, gedurende enkele jaren op slinkse wijze, door diverse kabinetten was weggesluisd.
*
Vervolgens liet U het hele Zorgsysteem uithollen en vele ouderen kwamen daardoor in de problemen en niet alleen dat maar ook werden zij schuldig gemaakt aan een zorg die zogenaamd ,door hun schuld te duur was geworden.
*
Ook liet U toe dat er een forse greep in de pensioenpotten werd gedaan..en zo sluisde U nog eens 30 miljard in de algemene tekorten.
*
U liet ook nog eens toe dat de Zorgverzekeraars hun miljarden winst in een speciale door Schippers gemaakte buffer, weg konden sluizen!!
*
60% van de Nederlanders, Uw kiezers geeft aan geen deel van Europa meer te willen zijn, en toch jast U alles er gewoon door!!
*
U deed daar met z'n allen helemaal niets aan..!! Het Volk wordt door U geminacht!
*
Inmiddels zitten er meer dan 2 miljoen mensen onder de armoedegrens in Nederland!! ... en dat heeft niet alleen te maken met deze regering, maar met U allen!!
*
Binnenkort kan elke partij de claims van honderdduizenden burgers verwachten!!
Jeannette Poorter - (voormalig directeur van Artemis-inspiratie)
Lijsttrekker van de Omkering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten