.

zondag 23 augustus 2015

ENDTIME CHRONICLES: PREVENTING WW3

In ons land schijnt eigenlijk niemand zich echt druk te maken over de steeds groter wordende dreiging van een nucleair conflict tussen Rusland en het steeds verder provocerende Amerika.

We gaan gewoon door met ons dagelijks leven en dat er zich inmiddels hele donkere wolken aan de hemel aftekenen, wordt in ieder geval door het grootste deel van de bevolking niet opgemerkt.



Bij onze buren in Duitsland lijkt dat toch iets anders te liggen en voelt men dat de manier waarop onze overheden bezig zijn, alleen maar kan leiden tot een grote ramp.

Daarom is een kleine politieke partij in Duitsland een actie begonnen met een online petitie tegen de komende Derde Wereldoorlog.

Het gaat om een partij die BuSo wordt genoemd, wat een afkorting is van Bürgerrechtsbewegung Solidarität. Volgens deze partij vormen de voortdurende militaire provocaties van Amerika richting Rusland en China een serieuze bedreiging voor de mensheid.

Op de 70e verjaardag van de kernbommen op Hiroshima en Nagasaki is de wereld nu dichterbij een komend nucleair conflict dan ooit te voren. Volgens sommige experts zijn wij daar nu dichterbij dan tijdens de beruchte Cubacrisis uit 1962.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten