.

maandag 24 augustus 2015

VERENIGD LINKS, afdeling Harlingen, steunt deze actie


Als 18-jarige rond moeten komen van nog geen 4 euro per uur? Amper een half jaar geleden leek bijna niemand zich bewust van de beroerde positie van jong volwassen op de Nederlandse arbeidsmarkt.
En toen was daar ineens Young & United. De beweging van duizenden werkende jongeren heeft de afgelopen maanden met spraakmakende acties een duidelijke boodschap afgegeven aan de maatschappij, de politiek en het bedrijfsleven: 18-plussers verdienen een volwassen loon!
Die boodschap stond ook in de petitie die jij, samen met 130.000 anderen, ondertekende en die we op 11 juni aan minister Asscher hebben overhandigd. De minister kondigde toen aan het jeugdloon in het najaar in de Tweede Kamer te bespreken.
Laten wij Asscher een handje helpen en ervoor zorgen dat een meerderheid van de Tweede Kamer achter de voorstellen van Young & United gaat staan. Vier partijen (PvdA, GroenLinks, SP en 50+) hebben dat al gedaan, maar de meeste andere partijen moeten nog kleur bekennen.
Geef ze het laatste zetje om het jeugdloon vanaf 18 van tafel te vegen. Sluit je aan bij Young & United en kom in actie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten