.

woensdag 3 oktober 2012

‘Mannen worden homo, omdat vrouwen onaantrekkelijk zijn door voorbehoedsmiddelen’

Ja van deze kop ga je toch even met je ogen knipperen. Ik ook. Maar er circuleert een raar filmpje op internet, dat beweert dat mannen homo worden, omdat vrouwen anticonceptiemiddelen gebruiken……
De boodschap is van de beweging ‘Children of Mary’, een ultrakatholieke groepering.
De nonnen van de orde van ‘Children of Mary’ halen een studie aan uit de jaren ’70, die zou bewijzen dat mannelijke apen in de war raakten toen de vrouwtjes chemische voorbehoedsmiddelen kregen toegediend. De mannetjesapen lieten de vrouwtjes daarop prompt links liggen en hadden dan maar seks met elkaar.
De voice-over vertelt ons: “Het gebruik van anticonceptie maakt dat overspel aangewakkerd wordt, net als vrije seks, homoseksualiteit en zelfs abortus als de andere middelen gefaald hebben.
Geboortebeperking heeft ons vandaag de dag naar een doodscultuur geleid, volgens de nonnen. Om te eindigen met de boodschap: “Ken je iemand die aan anticonceptie doet, zeg hen dan daarmee te stoppen. Het zal hen namelijk vernietigen!”
Het zijn overduidelijk de tegenstanders van Barack Obama, die als eerste president homo-vriendelijk is. De sekte wil de boodschap verkondigen aan alle katholieken van de 50 Amerikaanse staten voor de aanstaande presidentsverkiezingen van volgende maand. Uiteraard om stemmen te winnen voor de Republikeinen. In het bijzonder in de ‘swingstates’, waar de meer liberale bevolking huist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten